Tärkeää tietoa

Tervetuloa Intiainen 2021 –tapahtumaan Backbyn kartanoon !


Tärkeää: Backbyn kartano haluaa veloittaa ruokailut meiltä yhteislaskulla.


Päiväkävijät:

Jokainen ilmoittautunut päiväkävijä perhe maksaa viimeistään keskiviikkona 4.8.2021 omat ilmoittautumisen mukaiset ruokailunsa sekä osallistumismaksun Intiaisen 2021 tilille: FI87 5723 0220 5700 43

Maksun viestikenttään:
- perheen sukunimet
- lapsista myös ikä, jos lapsi on alle 12-vuotias. Lasten ruoka on 1 €/ikävuosi alle 12-vuotiailta.

Kun tämä on tehty, tästä laitetaan kuittaus s-postiin kirsiharkonen (at) yahoo.com ja lisäksi printattu kuitti otetaan tapahtumaan mukaan. Kirsi kuittaa, että maksu on siirtynyt. Vain näin toimineet saavat ensi viikonloppuna ruokaa tapahtumassa. Paikan päällä ei pysty ruokailuja maksamaan.

Hotellissa yöpyvät:

Hotellissa yöpyvät maksavat ruokailunsa Backbyn kartanolle heti hotelliin saavuttuaan.


Kaikki ruokatilaukset on kartanolle nyt tehty ja niihin ei voi tehdä enää muutoksia.

Osallistumismaksu tulee maksaa etukäteen, jos sitä ei ole vielä maksettu. Ruokailu- ja osallistumismaksuja ei palauteta kenellekään mistään syystä, koska lasku pitää maksaa joka tapauksessa. Osallistumismaksulla katamme tapahtuman yleisiä kuluja, kuten tilavuokria, askartelumateriaaleja lapsille, suurlähetystön edustajien ruokailut yms. Se ei kata siis vain luentotilan vuokraa, vaikka kulkeekin osallistumismaksun nimellä.

Ilmoittautuessanne perheenne saa illalliskupongit, jotka kertovat illallisen ajankohdan. Syömme illallisen kahdessa erässä klo 17 ja klo 19. Nuoret järjestäjät jakavat meidät kahteen 50 hengen ryhmään. Tämä johtuu koronarajoituksista. Jos haluatte vaihtaa ajankohdan, voitte itse hoitaa vaihtokauppaa.

Päiväkahvista ei ole etukäteen kysytty meidän ilmoittautumislomakkeessamme. Kartanosta voi ostaa kahvia, mutta ota oma välipala/pulla tms mukaan iltapäiväksi, jos koet sellaista tarvitsevasi.

Luentoja pääsee kuuntelemaan vain 1 henkilö/perhe koronarajoituksista johtuen. Tilaan mahtuu koronan takia ainoastaan 30 henkilöä.

Ruokailuvaihtoehdot

Ruokailuilmoittautuminen on päättynyt.


Hinnoittelut kartanon puolesta ruokien suhteen:

Perjantai grillaus: makkara 3€/hlö ja/tai tikkupulla 5€/hlö

Lounas: kartanolounas 17€/hlö sisältää runsaan alkusalaattipöydän, alkukeiton ja pääruoka, jälkiruoka + kahvi/tee

Lauantai juhlapäivällinen: 34€/hlö

Alle 12 vuotiaat 1 €/ikävuosi

Majoitusvaihtoehdot

Yhden hengen huone
89€/vrk

Kahden hengen huone
99 €/vrk

Perhehuone
140 €/vrk (2 aikuista ja 2 lisävuodetta)


Huonehinnat pitävät sisällään: aamiaisen, sauna-osaston ja uima-altaan sekä kuntosalin käytön, veloitukseton pysäköinti ja wifi.